Meie juures ootab Sind
positiivne ja kodune tööõhkkond, mitmekülgsed tööalased väljakutsed ja arenguvõimalused. Meil on põnev, kiiresti arenev ja uuenev töökeskkond, pühendunud kolleegid ja toetavad juhid.

Pakume Sulle püsivat ja kindlat töökohta ning kindlat sissetulekut. Ootame meeskonda kolleege, kelle jaoks oleme hüppelauaks edasisel karjääril. Oleme paindlikud töökorralduse ja tööaja kokkulepetes. Võimalus on töötada nii osalise kui täistöökoormusega, olenevalt osakonnast vahetustega või ühes vahetuses.

Tartust on võimalus argipäeviti käia tööl tasuta Viljandi haigla bussiga. Pakume ka soodsat majutusvõimalust ühiselamus või külaliskorterites.

Meil on oma koolituskeskus, mis korraldab sisekoolitusi. Toetame igal võimalusel töötajate arengut. Meil on võimalus rakendada õpitud teadmisi ja oskusi oma töös, jagada teadmisi teistega ning võimalus oma tööga teisi inimesi aidata. Oleme patsientidele orienteeritud ja panustame ka kogukonda.

 

 

Konkursid osakondades:

Õde ambulatoorse ravi kliinikus

 Õde õenduskeskuses 

Vaimse tervise õde laste- ja noorukitepsühhiaatria osakonnas

Õde taastusravikliinikus (jalaravi)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kui Sa ei leidnud sobivat tööpakkumist, aga oled huvitatud tööst Viljandi haiglas, siis saada meile oma CV ja sooviavaldus SIIN.

Kui oled huvitatud abiõe töökohast Viljandi haiglas, siis täida kandideerimisvorm SIIN.

Võtame ühendust kui on sobivat töökohta pakkuda.